fbpx

Barca rundede 1000 afleveringer mod Granada

FCBARCELONA.DK - 20.01.20

© Getty Images
// Granada

Selvom at Barca  fortsat havde noget svært ved at skabe store chancer mod Granada i går, så var der lovende takter at se i spillet. Blandt andet rundede catalanerne imponerende 1000 afleveringer mod andalusierne, hvilket er ny rekord.

Rent spillemæssigt var det et andet udtryk, som tilhængerne på Camp Nou var vidner til søndag aften mod Granada. For selvom at catalanerne fortsat skal arbejde på at blive mere farlige i offensiven, så var der tydeligt tale om en anden indtilling i forhold til spillet.

Statistikken viser også, at det var et Barca-mandskab i total kontrol. 82% endte boldbesiddelsen på i catalanernes favør og mere imponerende var det, at man nåede op på hele 1005 afleveringer, som er en ny rekord i den spanske liga og det højeste i Europa i 15 år. Af disse afleveringer var 805 på modstanderens banehalvldel.

Nu gælder det for Quique Setién om at holde fast i de gode takter i forhold til pasninger og kontrol, og så bygge videre i forhold til at skabe chancer og blive farlige på den sidste tredjedel af banen.

.:FORSIDE:.