fbpx
Annonce

Bojan: 'Haaland foretrækker Barca'

Peter Vyff - 04.04.24

// Erling Haaland

Ledelsen hos Barca har angiveligt en stor tro på, at det kan lykkes at hente Erling Haaland til klubben indenfor et par år. Catalanernes interesse blev forleden forstærket, da Bojan Krkic udtalte sig om den norske stjerneangriber.

Alt tyder på, at Kylian Mbappé snart skifter til Real Madrid, og det har sat Barca under pres for også at forstærke holdet med en verdensstjerne. Den økonomiske situation hos de spanske mestre betyder dog, at de ikke har været muligt de sidste par sæsoner og heller ikke den kommende, hvor fokus er at overholde kravene for Financial Fair Play.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalanerne forholder sig dog positive, især med tanke på, at man til efteråret forventer at vende retur til Camp Nou, der er under en større renovering. Indtægterne står dermed til at stige gevaldigt, og det har givet ledelsen om, at man kan forstærke sig med Erling Haaland fra 2025 og derefter.

Real Madrid har også været meldt interesseret i nordmanden, men ifølge Bojan Krkic foretrækker Haaland et skifte til Barca. Kroaten deltog forleden i et interview med avisen Sport, hvor han understregede interessen i stjerneangriberen.

'Haaland foretrækker Barca. Hvis han skulle vælge imellem Barca eller Madrid, ville han tage til Barcelona' sagde Bojan og kom ind på muligheden for at hente nordmanden: 'Barca er ved at komme sig lidt efter lidt. Vi vender snart tilbage til Camp Nou, og det vil ændre meget, hvad angår markedsføring og promovering. Det vil tiltrække nye investorer, og gøre det muligt at hente nye spillere' sagde den tidligere Barca-spillere, der i dag arbejder for den sportslige ledelse i klubben.

bojan2F

.:FORSIDE:.