fbpx
Annonce

Busquets: 'Messi holder et godt stykke tid endnu'

FCBARCELONA.DK - 08.12.19

© Getty Images
// Sergio Busquets // Mallorca

Efter kampen mod Mallorca understregede Busquets, at man ikke skal lægge for meget i Messis udtalelse om, at karrieren nærmer sig sin afslutning. Han er sikker på, at argentineren bliver ved længe endnu.

'Det med at stoppe synes jeg man tog ud af sammenhængen. Vi ved at han holder et godt stykke tid endnu. Med de kvaliteter han har, er det op til ham selv hvor lang tid han vil spille' sagde Busquets om Messi.

Også Messis hattrick mod Mallorca fik en kommentar. 'Det var endnu en dag på kontoret. Han er spektakulær og os som er sammen med ham hver dag, kan kun nyde det han laver' sagde han.

Om selve kampen sagde Busquets: 'Det er denne vej vi skal fortsætte. Vi bliver hele tiden langsomt bedre frem mod anden halvdel af sæsonen, hvor vi skal være på et højt niveau'.

Raktic startede igen inde og det kommenterede Busquets. 'Han har ikke fået mange minutter, men han er blevet ved med at arbejde og ventet på sin mulighed. Det er trænerens beslutning, men det er en spiller man har stor glæde af' kom det fra ham.

Også Griezmanns indsats blev kommenteret. 'I sidste ende er det angriberne der gør forskellen. Det er normalt at Griezmann har haft det lidt svært, men han begynder at finde automatismerne og det er godt for os' afsluttede catalaneren.

.:FORSIDE:.