fbpx
Annonce

Cubarsí: 'Det har været den bedste uge i mit liv'

FCBARCELONA.DK - 23.01.24

 


Pau Cubarsí er på alles læber, efter at han i sidste uge spillede sine to første officielle kampe for Barca. I et interview med klubbens medier, kigger den 17-årige spiller tilbage på en uge, som han betegner som den bedste i hans liv.

Cubarsí spillede anden halvleg i pokalkampen mod Unionistas i torsdags, hvor han fik sin officielle debut. Søndag startede han på banen mod Real Betis i sin første ligaoptræden, hvor det blev til 81 minutters spilletid. Efter de to kampe var der stor ros til talentet, der nu sætter ord på sine oplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg er meget glad. Det har været den bedste uge i mit liv. Det betyder meget at debutere på Barcas førstehold, for jeg har altid været culer, så det er en drøm for mig' udtaler han til klubbens website fcbarcelona.cat.

Han bliver spurgt, om han var forberedt på, at starte inde i den svære udekamp mod Betis. 'Ved træningen dagen forinden fik jeg en fornemmelse af, at jeg måske skulle være med fra start, men jeg fik det ikke bekræftet før Xavi kom med vores startopstilling. Jeg blev meget glad' svarer han.

Han erkender samtidig, at det ikke var uden nerver, at han løb på banen. 'Jeg var nervøs i starten, men med tiden samlede jeg selvtillid og blev rolig, så jeg kunne spille som mig selv' afslutter han.

Pau Cubarsí fyldte 17 år i går, hvor han helt sikkert samtidig har fejret sin fantastiske uge med familie og venner.// Pau Cubarsí
.:FORSIDE:.