fbpx

Dembélé blev spottet i lufthavnen på vej mod Paris

Simon Arun Vrábel - 03.08.23

// Ousmane Dembélé

Nu varer det næppe længe før Dembélé officielt ikke længere er en del af Barca, for torsdag lidt over middag blev den fransk angriber spottet i Barcelonas lufthavn, El-Prat, hvor han i privatfly rejste mod Paris.

Hverken PSG eller Dembélé har udtalt sig om det forestående skifte, men på trods af et par dage uden nyt omkring situationen, så bekræfter angriberens ankomst til Barcelonas private lufthavnsterminal, at der muligvis kun er få timer til, at skiftet bliver officielt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Både Marcos Alonso, Xavi og Sergi Roberto har bekræftet at Dembélé vil forlade Barca og tage til den franske hovedstad, men hovedpersonen selv har været meget tavs. Da der i de seneste par dage ikke har været nyt omkring situationen kunne man være fristet til at tro, at forhandlingerne var gået i stå eller at Dembélé havde ombestemt sig.

Det er imidlertid ikke tilfældet, for torsdag lidt over middag bringer samtlige catalanske medier billeder af Dembélé som ankommer til El-Prat lufthavn i Barcelona, hvor han gik igennem terminalen for privatjets. Her fortæller aviserne, at Dembélé er på vej imod Paris for at gennemgå det obligatoriske lægetjek, inden handlen kan offentliggøres. Der er med andre ord tale om timer nærmere end dage førend Dembélé er fortid i blaugrana.

Ousmane Dembélé ankom til Barca i 2017 fra Dortmund for 140 millioner euro. I alt nåede han at vinde syv titler med den catalanske storklub.



.:FORSIDE:.