fbpx

Dembélé er udtaget uden at være klarmeldt

FCBARCELONA.DK - 13.08.20

© FC Barcelona
// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé var blandt de spillere der i går blev udtaget til kampen mod Bayern München, men det betyder ikke, at den franske angriber er blevet klarmeldt af klubbens læger. Spørgsmålet er om det sker i aften.

Mere end otte måneders skadespause nærmer sig for alvor enden for den låropererede Dembélé, der ikke har spillet en kamp siden november måned. Dengang blev han skadet i en Champions League kamp mod Dortmund. Skaden holdt ham ude et par måneder, men da han netop var ved at være klar, blev han skadet igen i januar ved træningen og denne gang var en operation nødvendig.

Nu lysner det endelig for den stærkt skadesplagede angriber, men han mangler altså stadig det allersidste skridt, inden han igen kan hjælpe holdet. Spillerne træner i aften i Lissabon og her er det forventningen, at den længede ventede klarmelding kommer.

Det er dog langt fra sikkert, for ud over at lårmusklen stadig kan være skrøbelig, vil Dembélé også mentalt være ramt af skadesforløbet, for frygten for en ny skade vil sidde i ham i et godt stykke tid. Derfor er det muligt, at han ikke kommer med i den endelige trup til kampen. Det er måske årsagen til, at der er 26 spillere med til Portugal.

.:FORSIDE:.