fbpx

Dembélés 9. skade på lidt over to år

FCBARCELONA.DK - 30.11.19

© Getty Images
// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé kom til Barca i 2017 og dengang pådrog han sig hurtigt en lårskade, der holdt ham ude i lang tid. Siden har den ene skade fulgt den anden og nu er han oppe på hele ni skader på lidt mere end to år.

Frustrationerne lyste ud af Dembélé, da han onsdag aften grædende måtte forlade Camp Nou med endnu en skade i baglåret. I går kom dommen så fra klubbens lægestab - 10 ugers pause til angriberen.

Det er ikke længe siden at en anden skade holdt fransmanden ude og sådan har det været flere gange. Kort tid efter at han er vendt tilbage fra en skadespause og begynder at få regelmæssig med spilletid, pådrager han sig hurtigt en ny skade. Især hans baglår har virket skrøbelige.

De mange skader er helt sikkert også noget der frustrerer klubbens læger og fysioterapeuter, for det er deres ansvar at hjælpe Dembélé med at holde sig skadesfri. Det kræver rigtig kost, hvile og ikke mindst fysisk træning. Her har det tidligere haltet gevaldigt for Dembélé, men umiddelbart var han begyndt at tage sin karriere mere seriøst.

Statistikken viser, at Dembélé indtil har misset 46 ud af 137 kampe for Barca på grund af skader. Dertil kommer to kampe hvor han har siddet ude med karantæne.

Nu handler det først og fremmest om for Dembélé at blive klar igen, men også at kigge indad og tænke over, hvad det er der gør ham så udsat.

.:FORSIDE:.