fbpx

Dest: 'Jeg vil give 100% for at Milan køber mig'

Markus Johannessen - 19.09.22

// Sergiño Dest

Sergiño Dest føler sig allerede godt til rette i AC Milan, hvor han indtil videre har en lejekontrakt indtil næste sommer. Seria A-klubben kan benytte sig af en købsoption, hvilket forsvarsspilleren håber bliver aktuelt. 

Den 21-årige højreback blev aldrig en del af Xavis planer og det lykkedes Barca at udleje Dest på den sidste dag i sommerens transfervindue. Den sportslige ledelse har købt massivt ind, blandt andet i defensiven, og det lader ikke til, at den amerikanske forsvarsspiller har en fremtid hos catalanerne. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Sergiño Dest kom til Camp Nou i 2020 efter en fantastisk sæson i Erik ten Hags Ajax, men nåede aldrig at slå igennem med de 72 optrædener han fik for Barca. Nu er den unge forsvarsspiller endt på AC Milans mandskab og er kommet for at blive. De forsvarende italienske mestre har en købsoption på omtrent 20 millioner euro, hvilket Dest vil arbejde på at få realiseret. 

'Jeg er meget glad her og vil give 100% for at blive. Der er en købsoption i min kontrakt og jeg vil gøre mit absolut bedste, for jeg håber på, at Milan vil hente mig permenent' udtalte Sergiño Dest idag på et pressemøde i Milano. 

Dest har indtil videre optrådt to gange som indskifter for Stefano Piolis mandskab i deres to Champions League-opgør. Den 21-årige højreback har stadig til gode at repræsentere sin nye klub i Serie A. Måske får han sin Seria A-debut på søndag, hvor AC Milan byder Napoli velkommen til San Siro.

.:FORSIDE:.