fbpx
Annonce

Fermín López er nu i spil til det spanske A-landshold

Simon Arun Vrábel - 31.10.23

// Fermin Lopez

Der er ikke mange uger siden, at Fermín López fik debut på det spanske U21-landshold, men under lørdagens El Clásico sad den spanske landstræner Luis de la Fuente på tilskuerpladserne for at se den unge spanier, som endnu engang imponerende.

Fermín López runder i denne sæson den ene milepæl efter den anden, og selvom Barca tabte lørdagens El Clásico mod Real Madrid, så var den unge midtbanespiller ét af de store lyspunkter i kampens første halvleg, hvilket nu bringer ham i spil til det spanske A-landshold.

Artiklen fortsætter under annoncen


På Montjuïcs tilskuerpladser sad den spanske landstræner, Luis de la Fuente, som var mødt op til kampen for at overvære især Fermín López. Det spanske landshold har nemlig allerede sikret sig kvalifikation til VM-slutrunden i Tyskland næste år, og derfor er de kommende to kampe i kvalifikationsspillet mod Cypern og Georgien nemlig uden betydning for ’La Roja’.

Avisen Sport fortæller, at den spanske landstræner derfor angiveligt overvejer at give Fermín López debut på A-landsholdet, selvom det kun er to uger siden, at midtbanespilleren debuterede for det spanske U-21 landshold, hvor han i øvrigt scorede efter kun 10 minutter af kampen mod Kazakkhstan. Selvom Barca tabte kampen til Real Madrid, så leverede Fermín endnu engang en imponerende indsats, hvilket forstærker muligheden for en ny landsholdsdebut.

Opsummeret har Fermín López alene i oktober måned fået debut på U21-landsholdet og scoret et mål, spillet sit første El Clásico, scoret sit første Champions League mål samt lagt en assist i kampen mod Shakhtar Donetsk, hvor han efterfølgende også blev kåret som kampens spiller. Nu venter en udtagelse til A-landsholdet muligvis også rundt om hjørnet. Det må siges at være mere end bare godkendt for den 20-årige midtbanespiller, som Xavi gav debut i dette års pre-season.

.:FORSIDE:.