fbpx

Flick forventes at give Ansu Fati chancen

FCBARCELONA.DK - 27.08.24

 


Mange har nærmest taget for givet, at Barca ville skille sig af med Ansu Fati denne sommer, men nu tyder meget på, at Hansi Flick vælger at beholde angriberen i truppen, så han får chancen for at finde tilbage til topformen.

Ansu Fatis lejeophold i Brigthon sidste sæson blev ikke den store succes. Han tog hul på den nye sæson med Barca med håbet om, at kunne overbevise Hansi Flick. Desværre løb Fati i endnu en skade, som han endnu ikke er kommet sig over.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var lige inden afrejsen til USA, at Fati blev skadet i højre fod og derfor har Flick endnu ikke set den 21-årige spanierne i aktion i en kamp, kun ved træningen de første par uger. Alligevel tyder meget på, at tyskeren vælger at beholde Fati.

'Han har trænet rigtig godt og var ved at komme i form. Vi skal hjælpe ham med at vende endnu stærkere tilbage. Det er ærgerligt at vi ikke kan bruge ham, for jeg forventer meget af ham', lød det fra Flick inden at holdet rejste til USA uden Fati.

Ved hjemkomsten fra USA, kom Flick med en ny kommentar. 'Jeg håber han vender tilbage til samme niveau, som han viste i sæsonstarten og vi skal passe godt på ham' lød det fra tyskeren.

Der resterer kun få dage af sommerens transfervindue og der er ikke længere mange rygter eller spekulationer om Fati. Dermed tegner det til, at han får sit ønske opfyldt om at blive i klubben og kæmpe for sin chance.

I første omgang handler det om at blive fodskaden kvit og derefter bygge formen op, så Ansu Fati kan melde sig ind i kampen om spilletiden i angrebet.

fati2F

// Ansu Fati
.:FORSIDE:.