fbpx

Forlængelse med Lenglet kan blive løsningen

Peter Vyff - 23.08.24

// Clement Lenglet

Barca har store problemer med at komme af med Clément Lenglet, hvis høje løn har vist sig som en stor forhindring. Ledelsen skulle dog være tæt på at indgå en ny aftale med franskmanden, der betyder, at en exit nu virker mere realistisk.

Clément Lenglet er gentagende gange i løbet af sommeren blevet meldt på vej væk fra Barca, da han ingen fremtidsudsigter har i klubben. Catalanerne har dog gang på gang måtte se franskmanden afvise tilbud fra hovedsageligt Saudi-Arabien, da han ønsker at fortsætte i europæisk fodbold.

Den tidligere Sevilla-spiller skulle så sent som i går have afvist endnu et tilbud fra Al-Ittihad, der ligesom Al-Nassr, flere gange har forsøgt at hente forsvarsspilleren. Den 29-årige Lenglet er dog også sat i forbindelse med et skifte til Atlético Madrid, der betragter ham som en ideel erstatning for Mario Hermoso.

Artiklen fortsætter under annoncen


Atlético har dog ligesom en række andre interesserede klubber, store problemer med at opfylde franskmandens høje lønkrav, hvilket har sat en naturlig stopper for forhandlingerne. Men ifølge avisen Mundo Deportivo, er Barca og Lenglet tæt på at indgå en kontraktforlægelse, der betyder, at hans løn bliver spredt over flere år.

Det åbner op for mere fleksibilitet i forhandlingerne, da han dermed ikke opgiver så stor en del af sin løn ved et skifte. Lenglets nuværende aftaler udløber i 2026, og da hans løn vil falde i indeværende regnskabsår, hjælper det også klubben med at holde sig inden for Financial Fair Play.

Skiftet til Atlético Madrid ser dermed også mere realistisk ud, og meget tyder på, at franskmanden snart nærmer sig et skifte til den spanske hovedstad. Klubberne mangler fortsat at blive enige om en række detaljer, men forhåbentlig kan der snart sættes et punktum for Lenglets karriere hos Barca.

lenglet6F

.:FORSIDE:.