fbpx

Gavi: 'Vores hårde arbejde har båret frugt'

Simon Arun Vrábel - 16.10.23

 


Gavi blev søndag aften matchvinder, da han scorede kampens enlige mål i Spaniens sejr over Norge. Efter opgøret var det en naturligt glad Gavi, der udtrykte sin store glæde over at have sikret deltagelsen ved EM næste år.

Set med Barca-briller var spillede Spanien en god kamp, da man søndag aften slog Norge med 0-1 og dermed sikrede sig deltagelse i næste års EM-slutrunde. Kampens enlige mål blev sat ind af Gavi, imens både Ferran Torres og Ansu Fati også fik spilletid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Umiddelbart efter kampen stod den spanske tv-station RTVE klar med mikrofonen, og i den forbindelse udtrykte Gavi sin glæde over resultatet og den sikrede billet til EM.

'Jeg er enormt glad for resultatet, for vores hårde arbejde har båret frugt. Vi vidste, at Norge var et stærkt hold og en svær modstander især på deres hjemmebane, så jeg er meget glad lige nu' indledte Gavi, inden han blev spurgt ind til sit matchvindende mål, som VAR brugte hele fem minutter på at godkende.

'Jeg har ikke set målet, så jeg ved ikke hvad årsagen var. Jeg tror, at Morata måske var offiside og at det var derfor, men jeg ved det ikke' afsluttede Gavi inden journalisten lykønskede midtbanespilleren med sejren og lod ham gå ned i omklædningsrummet.

Spanien er det syvende landshold, som har booket billet til EM hvilket betyder, at Jules Koundé (Frankrig), Ilkay Gündogan og Marc-André ter Stegen (Tyskland), João Félix og João Cancelo (Portugal) og nu Spanien med Balde, Eric García, Pedri, Gavi, Sergi Roberto, Lamine Yamal og Ferran Torres forventes at skulle repræsentere deres landshold ved slutrunden, som afholdes i Tyskland.

// Spanien // Gavi
.:FORSIDE:.