fbpx

Girona holder døren åben for Eríc Garcia

Peter Vyff - 30.08.24

 


Selvom der har været spekuleret en del i fremtiden for Eríc Garcia, er han fortsat at finde hos Barca. Catalaneren er ellers ofte blevet meldt på vej til Girona, og deres direktør, Pere Guardiola, holder da også stadig døren åben for et skifte.

Girona lejede i sidste sæson Eríc Garcia hos Barca, og det viste sig at være en stor succes, da han endte med at være én af holdets bedste spillere. Sensationsklubben har derfor arbejdet hårdt for at sikre sig forsvarsspilleren på en permament kontrakt, men det er endnu ikke lykkes for parterne at nå til enighed.

Spekulationerne vedrørende forsvarsspilleren fortsætter dog, og det til trods for, at han lige nu sidder ude med en skade i hælen. Girona har nemlig ikke givet op på at hente den 23-årige midterforsvarer, som Barca angiveligt har prissat til 15 mio. euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Skadessituationen hos Barca gør dog samtidig også, at ledelsen er varsomme med at sælge endnu en centerback lige det var tilfældet med Clément Lenglet og Mika Faye. Skiftet afhænger derfor også i høj grad af Barcas beslutning, hvilket Gironas direktør, Pere Guardiola, er klar over.

Pere, der er bror til den mere berømte Pep Guardiola, har udtalt sig i går om Garcia til mediet El Chiringuito. 'Eríc er en spiller som vi har et godt kendskab til, og vores forbindelse strækker sig langt udover fodboldens grænser. Men lige nu er han Barca-spiller, og alt afhænger i sidste ende dem' sagde direktøren.

Catalaneren blev efterfølgende spurgt til chancerne for, at man når til enighed inden transfervinduet lukker. 'Vi må se, hvordan det går. Der er to dage tilbage inden markedet lukker og før det, er vi åbne over for muligheder, der kan hjælpe os og forbedre truppen' afsluttede Pere Guardiola.

Girona-direktøren lukkede dermed ikke døren for, at Garcia kan ende hos catalanerne inden transfermarkedet lukker i aften ved midnat. Men som han nævner, er beslutningen ene og alene hos Barca, da forsvarsspilleren tidligere er meldt åben over for en retur til Girona. Spørgsmålet er så, om der sker nogen inden midnat.

garcia4F

// Eric Garcia
.:FORSIDE:.