fbpx

Tidligere træner: 'Griezmann er ikke glad i Barca'

Magnus Wind - 29.03.20

© Getty Images
// Antoine Griezmann

Antoine Griezmann har haft en blandet start i Barca, hvor niveauet hos franskmanden er gået op og ned. Nu udtaler en af angriberens tidligere trænere, at Griezmann ikke er glad i den catalanske klub. 

Der var store forventninger til Antoine Griezmann, da Barca før denne sæson hentede angriberen i Atlético Madrid for 120 millioner euro, svarende til 900 millioner danske kroner. På trods af meget spilletid, så har franskmanden ikke formået at finde sit høje stabile niveau, som man så i tiden Atlético Madrid, selvom 28-årige Griezmann til tider også har vist fine takter. I 37 kampe for Barca er det blevet til 14 mål og fire assists. 

En af Griezmanns tidligere trænere i Real Sociedad, Eric Olhats, siger i et interview med avisen El Mundo Deportivo, at franskmanden ikke er glad i Barca. 'Du kan se, at der er problemer og at han er ikke glad. Jeg synes, at han fortjener mere ros for sin attitude og sit talent'. Det var Olhats, som i sin tid opdagede angriberens evner som fodboldspiller. 'Det ærger mig, fordi jeg ved hvad han er i stand til. Han kan gøre meget mere, men han beklager sig ikke - han foretrækker at arbejde stille'.    

Griezmanns tidligere træner tror dog på, at franskmanden nok skal vise sit rette niveau med tiden. 'Han er kun 28 og er en verdensklassespiller. Han vil vende tilbage med tiden'. 
Flere catalanske medier har tidligere skrevet, at Barca overvejer at sælge Griezmann allerede efter denne sæson.

.:FORSIDE:.