fbpx

Griezmann: 'Vi har holdet der kan besejre Bayern'

FCBARCELONA.DK - 12.08.20

// Antoine Griezmann // Bayern München


Barca TV har mødt Antoine Griezmann til en snak om fredagens kamp mod Bayern München. Her lægger franskmanden ikke skjul på, at det ser svært ud, men han er samtidig helt overbevist om, at Barca kan vinde kampen.

'Vi har arbejdet godt og er klar til kampen. Det bliver svært, men vi har holdet der kan komme videre. Det bliver en flot kamp som vi skal vinde, så vi kan komme i semifinalen' siger han.

'Varmen trætter  rent fysisk og vi har spillet mange kampe, men vi skal være fuldt forberedt. Vi mangler tre kampe for at vinde Champions League og det bliver en svær vej, men vi har værktøjerne til at gøre det. Nu har vi først kampen på fredag, hvor vi skal være fuldt fokuseret og forhåbentlig har vi en god dag' fortsætter han.

Han bliver bedt om at vurdere Bayerns styrke. 'Det vigtigste er vores eget hold, men det er rigtigt at Bayern er gode og tror på sig selv. Det er et stærkt hold, der holder på bolden og styrer spillet, men vi har holdet der kan spille en flot kamp. Vi må se om vi kan gøre det svært for dem og spille vores eget spil' svarer han.

Lykkes det Barca at vinde, venter der et længere ophold i Lissabon, men det er Griezmann forberedt på. 'Det bliver godt at tilbringe tid med holdkammerater og kunne tale med dem om fodbold og om livet. Jeg tager også min Playstation med, for at fordrive tiden' afslutter han.

.:FORSIDE:.