fbpx

Guardiolas forlængelse kan holde Silva fra Barca

Simon Arun Vrábel - 25.11.22

// Bernardo Silva

Onsdag kom det frem at Pep Guardiola har skrevet under med Manchester City for yderligere to år og den beslutning kan have afgørende betydning for Bernardo Silvas’ beslutning om at rejse til Barca.

Manchester City har offentliggjort at man har forlænget kontrakten med succestræneren Pep Guardiola. Kendsgerningen at catalaneren forsætter arbejdet i den engelske klub i yderligere to år, kan få afgørende indflydelse på Bernardo Silvas fremtidsvalg og dermed Barcas mulighed for at hente portugiseren til Camp Nou.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Manchester City præsenterede den, for dem gode nyhed om, at Pep Guardiola har forlænget sin kontrakt med yderligere to år og det betyder, at han vil være at finde på Etihad Stadium frem til sommeren 2025. Den tidligere Barca-spiller og træner har indtil videre vundet 11 store trofæer i den engelske storklub, heriblandt fire af de seneste fem Premier League-titler. Hans enorme succes har direkte indflydelse på mange spilleres valg om at blive i eller forlade den lyseblå del af Manchester.

Flere spillere fra det engelske storhold ventede nemlig på trænerens beslutning, inden de selv ville træffe en afgørende beslutning om deres egen fremtid og en af dem er Bernardo Silva, som Barca har jagtet igennem længere tid, da Xavi anser ham for nøglen til sit fremtidige projekt. Guardiola derimod ønsker at forny kontrakten med portugiseren, og klubben er allerede gået i gang med at overbevise ham om at blive i England. Med Guardiolas egen fornyet forpligtelse til klubben bliver det nu lettere at overbevise Silva om at gøre det samme.

De seneste rygter går på, at Bernardo Silva vil have Barca til at tage en beslutning om, hvorvidt de vil byde på ham eller ej, så han kan svare City på deres tilbud om kontraktforlængelsen. Det virker meget usandsynligt, at Barca allerede denne vinter kan byde på Silva, som har en anslået markedsværdi på 80 millioner euro. Samtidig vil portugiseren ved et potentielt skifte bytte Champions League ud med Europa League, hvilket ikke virker sandsynligt..:FORSIDE:.