fbpx

Gündogan har spillet mest af alle i Europa

FCBARCELONA.DK - 02.04.24

// Gündoğan

Barca hentede sidste sommer tyske Ilkay Gündogan på en fri transfer og det har vist sig at være en fantastisk signing for catalanerne. Midtbanespilleren har været en indiskutabel starter og har næsten spillet alle kampe for Barca.

Det var noget af et scoop, da Barca i sommeren 2023 hentede Ilkay Gündogan kvit og frit. Det lykkedes da tyskeren ikke ønskede at forlænge sin kontrakt med Manchetser City, men i stedet ønskede at prøve kræfter med den spanske liga med Barca.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Og Gündogan er strøget direkte ind som fast inventar i startopstillingen på Xavis mandskab, og midtbanespilleren har nærmest spillet det hele for catalanerne. Faktisk er tyskeren den markspiller, som blandt spillerne i alle klubber i La Liga samt de tilbageværende klubber i Champions League har spillet flest kampe.

Indtil videre er det i denne sæson blevet til hele 43 kampe for Gündogan i Barca-trøjen fordelt på alle turneringer, hvilket har givet 3.465 minutter på banen. Her er det kun målmændene Jan Oblak (Atlético Madrid) og Alex Remiro (Real Sociedad) som har flere minutter, samt midtbanespilleren Declan Rice fra Arsenal, som har 3.531 minutter, men kun 40 kampe.

Det bliver nu spændende at se, om de mange minutter i benene vil kunne mærkes for Gündogan, når man i de kommende måneder kæmper med om både den spanske liga og Champions League.

.:FORSIDE:.