fbpx

Héctor Fort: 'Jeg er meget glad for min forlængelse'

Peter Vyff - 30.05.24

 


Barca kunne i forgårs annoncere forlængelsen med Héctor Fort, der er at finde hos Barca frem til 2026. Stortalentet havde svært ved at skjule sin store tilfredshed, da han efterfølgende satte ord på sin nye aftale.

Ledelsen har haft det som prioritet at forlænge med den 17-årige Fort, og mandag kunne han endelig underskrive en to-årig forlængelse. Catalanerens fremtid er derfor sikret for nu, og han var derfor naturligvis glad og lettet, da han udtalte sig til Barcas medier efterfølgende.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg er meget glad for min forlængelse, og jeg er spændt på, hvordan fremtiden udvikler sig i min drømmeklub. Jeg har været her i mange år, og kom allerede til Barca, da jeg var syv år gammel. Jeg har udviklet mig hvert eneste år, spillet med mange holdkammerater, deltaget i mange turneringer og nu er jeg nået hertil, hvilket har været mit mål i alle disse år' sagde Fort.

Catalaneren satte også ord på sin gennembrudssæsonen, inden han også udtrykte sin store taknemmelighed for alle, der har hjulpet ham på vej.

'Selvfølgelig er det et uforglemmeligt år for mig. Det er året, hvor jeg fik spilletid, og det er noget jeg aldrig vil glemme. Jeg vil gerne takke min familie, som altid har været der for mig, og de støtter mig hver dag. Det samme gælder mine venner, som har fulgt mig hele mit liv. Og selvfølgelig også mine trænere og hele personalet, og til alle de spillere, der har hjulpet mig på vej i 11 år' sagde backen.

Fort kom afslutningsvist ind på sine ambitioner hos Barca. 'Jeg ser mig selv som en del af holdet, og jeg prøver at få så mange spilminutter som muligt. Selvfølgelig håber jeg også på at vinde titler og gøre alt, hvad jeg kan for at blive her så længe som muligt' afsluttede forsvarsspilleren.

fort10F

// Hector Fort
.:FORSIDE:.