fbpx

Holdets anførere kommenterer Busquets' afgang

FCBARCELONA.DK - 11.05.23

// Sergio Busquets // Sergi Roberto // Ter Stegen // Jordi Alba

Efter at Sergio Busquets i går meldte sin stop i Barca efter denne sæson, har holdets tre andre anfører givet interview om udmeldingen. Læs her hvad Sergi Roberto, Ter Stegen og Jordi Alba har at sige.

Sergio Busquets er holdets førsteanfører i denne sæson og de tre andre anførere i truppen er Sergi Roberto, Ter Stegen og Jordi Alba. De blev alle tre interviewet i går af Barca TV. Her er hvad de sagde:

Sergi Roberto:
'Det er en trist nyhed, specielt for os spillere, fordi er vi sammen med ham hver dag. Det har været mange år med Sergio, både på og udenfor banen. Vi har oplevet store øjeblikke, specielt med de mange titler.

Vi ved det er noget han har tænkt over i lang tid og nu kom tiden så. Han er en meget vigtig person os, ikke mindst for mig. Det har været en svær beslutning for ham og vi kommer til at savne ham. Han er et forbillede for alle, men specielt for os fra klubben. Han har vist hvordan man spiller og hvordan man opfører sig på banen, med respekt for modstanderne.

Han har altid været meget professionel og jeg er sikker på, at det vil han være til den sidste dag. Jeg er ham meget taknemmelig'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Marc-André ter Stegen:
'Vi har været sammen i mange år og derfor vil det altid være en hård nyhed, specielt på det personlige plan, men selvfølgelig også rent fodboldmæssigt. Det er ærgerligt at han rejser, men vi håber at han finder nye mål og udfordringer, der vil gøre ham glad.

Han har været en utrolig vigtig og afgørende brik for os andre spillere, både på og udenfor banen. Han har givet os meget, for han er en naturlig leder. Det bliver umuligt at udfylde hans plads'.

Jordi Alba:
'Vi vidste at der var tvivl om han ville blive, eller om han anså sin i Barca for at være forbi. Vi er kede af det, for det er holdkammerat som vi har tilbragt meget tid sammen med, men han har valgt det som han mener er bedst for ham selv. Vi skal ønske ham held og lykke i den nye etape i hans liv.

Han er en legende for alle Barca-fans, for han har vundet 31 titler og hvis vi vinder ligaen, bliver det 32. Det er der ikke mange spillere der kan sige. Han har spillet mere end 700 kampe for klubben i hans liv. Han er et forbillede for holdkammeraterne. Vi har oplevet meget sammen, også med vores familier, så vi kommer til at savne ham'..:FORSIDE:.