fbpx

I aften er afgørelsens time for Dembélé og Koundé

FCBARCELONA.DK - 14.12.22

// Ousmane Dembélé // Jules Koundé

topbar222

Ousmane Dembélé og Jules Koundé er de eneste Barca-spillere der stadig er med ved VM i Qatar. I aften skal de med Frankrig ud i en gyser af en kamp mod slutrundens store overraskelse fra Marokko.

Det må forventes at den franske landstræner Didier Deschamps har både Dembélé og Koundé med i sin startopstilling i aftenens VM-semifinale. Sådan har det nemlig været i alle kampe, med undtagelse af sidste gruppekamp, hvor Frankrig allerede var sikre på at gå videre til knockout-kampene.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed får de to Barca-spillere muligheden for at spille en nøglerolle i et opgør, hvor Frankrig ikke kan undgå at være kæmpe favoritter. Det vil være sensationelt hvis Marokko overrasker igen, for Frankrig ved hvad der venter dem og de vil være godt forberedt.

Det er primært Marokkos defensive disciplin der har bragt dem så langt og her kan Dembélé bliver nøglen der låser deres forsvar op, sammen med Kylian Mbappé i den modsatte side. Marokko vil helt sikkert give Mbappé ekstra opmærksomhed og det vil give plads til Dembélés udfordrende driblinger og temposkift.

Dembélé får hjælp af Koundé, der har været brugt som højre back, altså lige bagved sin klubkammerat. Samspillet med de to kan blive en vigtig faktor i Frankrigs bestræbelser på at nå til finalen..:FORSIDE:.