fbpx
Annonce

Iñigo Martínez kan presse Eric García ud af Camp Nou

Peter Vyff - 24.03.23

// Iñigo Martínez

Iñigo Martínez nærmer sig med hastige skridt et skifte til Camp Nou. Det kan nu eftersigende få konsekvenser for Eric García, som med Athlétic-spillerens ankomst kan blive presset til at forlade Barca

31-årige Iñigo Martínez har i efterhånden lang tid set ud som en kommende Barca-spiller. Landsholdsspilleren meldte allerede tidligt ud at han ikke ønskede at forlænge sin kontrakt med Athlétic Club Bilbao, hvilket straks fik ledelsen på Camp Nou til at melde sig ind i kampen om hans underskrift.

Catalanerne skulle eftersigende allerede have fået en aftale på plads med Martínez', og den potentielle transfer blev forstærket yderligere forleden, hvor Athlétic-spillerens kone blev set i Catalonien i gang med at ledte efter et fremtidigt hus. Baskerens skifte lader derfor snart til at blive en realitet, og det kan ifølge avisen AS få store konsekvenster for Eric García.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den tidligere Manchester City-spiller kan nemlig med Martínez' ankomst blive nødsaget til at forlade Camp Nou, da hans betydning for holdet ikke stemmer overens med hans løn. Catalaneren betragtes samtidig også stadig som en værdifuld spiller på transfermarkedet, og kan derfor være med til at genere nogle strengt nødvendige indtægter hos Barca.

Den 22-årige García har da også haft det svært, siden hans returskifte til Camp Nou. Catalaneren har ellers fået flere chancer i startopstilingen, hvor han også ved flere lejligheder har vist sit store potentiale. Der har dog været for langt imellem de gode præstationer, hvilket betyder at han på nuværende tidspunkt er langt tilbage i køen til spilletid.

Catalaneren vurderes til at være det øjebikkeligt femtevalg i midterforsvaret, hvor han står bag Andreas Christensen, Jules Koundé, Ronald Araújo og Marcos Alonso. Landsholdsspilleren har derfor langt til fast spilletid, og situationen forventes ikke at ændres til næste sæson, især ikke hvis Martínez' skifte bliver en realitet.

Rygterne om en afsked med Barca forstærkes også kun at spillerens egen lyst til at spille fast, hvilket han har udtrykt ved flere lejligheder. Catalaneren er ikke interesseret i at varme bænken, og derfor tegner det til et sommer-exit for García, der menes at have en markedspris tæt på 20 mio. euro.

.:FORSIDE:.