fbpx

Journalist: Barca indleder jagten på Håland

Magnus Wind - 02.12.20

© Getty Images
// Håland

Den unge superstjerne Erling Braut Håland er på alles læber for tiden. Ifølge den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano så indleder Barca nu jagten på nordmanden, men catalanerne får konkurrence fra andre klubber. 

Selvom Barca har økonomiske udfordringer, så leder klubben stadig efter fremtidens spidsangriber. En mulighed kunne være den unge superstjerne Erling Braut Håland, som har taget fodboldverdenen med storm, siden sit skifte til Borussia Dortmund til i januar. 

Den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano meddeler nemlig, at Barca er en af de klubber, som rigtig gerne vil have fingrene i norske Håland. Catalanerne får dog eftersigende hård konkurrence fra klubber som Juventus, Manchester United, Paris Saint-Germain og Manchester City. Disse klubber mener nemlig, at angriberen kan blive den bedste i det kommende årti. 

Rent økonomisk kan Barca ikke følge med de nævnte klubber, hvilket kan gøre det svært for catalanerne at sikre sig Hålands underskrift. Siden skiftet til tyske Dortmund har den 20-årige angriber scoret imponerende 33 mål i 32 kampe, hvor det også er blevet til seks oplæg.

 

.:FORSIDE:.