fbpx
Annonce

Koeman afslører hvad han talte med Messi om

FCBARCELONA.DK - 19.10.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Ronald Koeman

Ronald Koeman har tidligere fortalt, at han tog en lang snak med Mess, lige da han var tiltrådt som Barca-træner og Messi forsøgte at komme væk. Nu afslører Koeman hvad de to talte om.

'I mine første dage talte jeg meget med folk om situationen i klubben. Der blev jeg klar over, at der var en stor utilfredshed blandt spillerne omkring alle mulige emner. Derfor var det vigtigt for mig at tale med Messi først, for at høre hvordan han så tingene' kommer det fra Koeman i et interview med avisen AD.

'I sit hjem fortalte han mig alle mulige ting og jeg lyttede opmærksomt. Jeg understregede også, at jeg ikke var en del af det. Jeg kunne kun tale om hvordan jeg ønskede at arbejde og hvordan jeg ville ændre tingene i klubben. Det gik fint, for til sidst talte vi om den bedste måde at lægge press på, om selve spillet og om fodbold generelt. Det kunne jeg rigtig god lide' fortsætter Barca-træneren.

'Det er rigtigt, at han ville væk, men klubben stod fast på, at det ikke kunne ske. Det ville samlet koste 400 mio. euro og det var der ingen klub der kunne betale. Derfor var det vigtigste spørgsmål for mig, hvordan vi kunne få ham tilbage på banen, både som menneske og som spillere' siger Koeman videre.

'Da vi begyndte at træne efter den hektiske uge, så jeg kun gode ting. Hans indstilling var god og han klagede ikke over noget. Det gode er, at når Messi ser en bold, så morer han sig, så vi skal sikre os, at træningen er spændende' afslutter hollænderen.

.:FORSIDE:.