fbpx

Kun to hold har maksimumpoint efter to runder

FCBARCELONA.DK - 27.08.24

 


La Liga er skudt i gang og man har afviklet de to første runder, hvor kun to hold har evnet at hente alle seks point, nemlig Barca og Celta Vigo. Denne midtuge spilles tredje runde, hvor Barca går efter sin tredje sejr i træk.

Der skrues lige op for tempoet i La Liga, for efter at der er spillet de to seneste weekender, presses der lige en runde ind midt på denne uge.

I Barcelona kan man glæde sig over, at holdet står noteret med seks point efter de to første runder og det samme gør Celta Vigo. Alle øvrige hold har sat point til, også de største rivaler til mesterskabet, Real Madrid og Atlético Madrid, der begge har samlet sig fire point.

Artiklen fortsætter under annoncen


Begge Madrid-mandskaber lagde ud i første runder med uafgjorte resultater, men i weekenden leverede de langt mere overbevisende. Real Madrid besejrede Real Valladolid med 3-0 og samme cifre kom i Atléticos hjemmekamp mod Girona.

I morgen skal Barca på besøg hos Rayo Vallecano og trods den lille bane og det intense stadion, bør der være god muligheder for tre catalanske point. Onsdag tager Atlético imod oprykkerne fra Espanyol, mens Real Madrid torsdag skal på besøg hos Las Palmas.

lewandowski11F

// La Liga
.:FORSIDE:.