fbpx

Laporta er mødt op til træningen for at fyre Xavi

FCBARCELONA.DK - 24.05.24

// Xavi // Joan Laporta

Adskillige af de største medier meddeler denne fredag, at tyske Hansi Flick bliver ny Barca-træner denne sommer. Fredag formiddag er præsident Joan Laporta mødt op til holdets træning - angiveligt for at fyre Xavi.

Det er blandt andet den normalt særdeles velinformerede catalanske tv-station TV3, som meddeler, at både præsident Joan Laporta og sportsdirektør Deco er mødt op ved førsteholdets træning på Ciutat Esportiva denne fredag. Her skal man tale med Xavi og angiveligt meddele ham, at han er færdig som Barca-træner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det store spørgsmål er nu, hvornår Barca har tænkt sig at offentliggøre fyringen af Xavi. Barca skal som bekendt møde Sevilla på udebane på søndag i sæsonens sidste kamp og det er svært at forestille sig, at Xavi skal stå i spidsen for holdet, hvis han allerede denne fredag har modtaget sin fyreseddel.

Lørdag er det planlagt, at Xavi skal deltage i det traditionelle pressemøde forud for søndagens kamp mod Sevilla og derfor er det nærliggende at tro, at der kommer en offentliggørelse inden da. Med alle de stærke rygter om en fyring er det svært at tro, at catalaneren endnu engang sætter sig foran pressen og holder fast i sin titel som Barca-træner.

.:FORSIDE:.