fbpx

Laporta og Cerezo skal tale om Joao Felix i dag

FCBARCELONA.DK - 03.12.23

// Atletico Madrid // Joao Felix

Atlético Madrids præsident Enrique Cerezo er rejst med sit hold til Barcelona, hvor han skal mødes med præsident Joan Laporta inden kampen i aften. Her er det forventningen, at de drøfter fremtiden for Joao Felix.

Ingen forventer at se Joao Felix tilbage i Madrid når denne sæson er slut, for han ser ud til at være røget uklar med såvel træner Diego Simeone som selve klubben. Derfor skal Atlético finde en løsning på angriberens fremtid til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


I Barcelona er man godt tilfreds med portugiseren og derfor virker det oplagt, at Laporta og Cerezo i dag drøfter de muligheder de ser på nuværende tidspunkt for en aftale. Hans kontrakt med Atlético udløber først i 2029, så der er ikke lagt op til nemme forhandlinger, da madrilenerne vil forsøge at få så mange af de 127 mio. euro tilbage, som de betalte for ham i 2019.

Det bliver ikke nemmere af, at Barcas økonomi som bekendt er under pres og at der ikke er plads til de store investeringer. Derfor kan det være godt for Joan Laporta at vide, hvor Enrique Cerazo står i sagen.

Barca og Atlético har en lang historie med at udveksle spillere. Udover Joao Felix er de seneste eksempler Antoine Griezmann og Memphis Depay. Alle tre spillere er udtaget til aftenens kamp.

Kampen mellem Barca og Atlético Madrid spilles i aften kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X..:FORSIDE:.