fbpx

Lenglet meldes uinteresseret i saudiarabisk skifte

Peter Vyff - 04.08.23

// Clement Lenglet

Clément Lenglet er blevet sat i forbindelse med et skifte til Al-Nassr i Saudi-Arabien. Den stærke franskmand har dog angiveligt intet ønske om at spille i Mellemøsten, da han istedet håber på et skifte tilbage til Tottenham.

Ledelsen har fortsat fokus på at sende en række uønskede førsteholdsspillere videre, inden transfervinduet lukker. Catalanerne skulle derfor have påbegyndt forhandlinger med Al-Nassr om salget af Clément Lenglet, der ingen fremtid har på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den 28-årige franskmand er ellers ofte blevet sat i forbindelse med et skifte tilbage til Tottenham, der lejede ham i hele sidste sæson. Spurs har dog ikke følt sig i stand til at betale de 15 mio. euro som Barca tidligere har krævet, og derfor er forhandlingerne endt i ingenting.

Det har Al-Nassr angiveligt tænkt sig at udnytte, men ifølge journalisten Gerard Romero har forsvarsspilleren intet ønske om at skifte til Saudi-Arabien. Det er skidt nyt for Barcas ledelse, der har travlt med at komme af med franskmanden, da han står til at tjene tæt på 16 mio. euro i løn i den kommende sæson.

Lenglet foretrækker istedet at fortsætte i europæisk fodbold, og der skal angiveligt meget til at overtale ham til andet. Forsvarsspilleren håber istedet fortsat på at Barca og Spurs kan blive enige om en aftale, der sender ham tilbage til Premier League.

Den tidligere Sevilla-spiller kan derfor blive nødsaget tl at sænke sine lønkrav, hvilket er årsagen til at Tottenham ikke ønsker at betale mere end 5 mio. euro for ham. Det lader derfor til at Barca kan blive nødsaget til at blive enige med Spurs om en transfer, hvis ikke Lenglet fortsat skal være at finde i blaugrana når transfervinduet lukker.



.:FORSIDE:.