fbpx

Marcos Alonso fortsat et varmt emne hos Atlético

Peter Vyff - 19.02.24

// Marcos Alonso

Marcos Alonso har kontraktudløb til sommer, og intet tyder på, at han får tilbudt en forlængelse. Spanieren ser dog ud til at fortsætte karrieren i La Liga, hvor Atlético Madrid skulle stå klar til at overtage forsvarsspilleren.

Barca hentede for halvandet år siden Marcos Alonso på en fri transfer hos Chelsea, hvor han skulle tage konkurrencen op med Jordi Alba. Spanieren endte dog på bænken sammen med den daværende Barca-kaptajn, hvor de kunne se unge Alejandro Balde få sit helt store gennembrud på førsteholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Stortalentet er også i denne sæson blevet foretrukket på venstre back, og Alonso har senest været i kamp for Barca den 7. november sidste år. Landsholdsbacken har samtidig været ramt af en rygskade, der krævede en operation i lænden, og han forvetes først tilbage i kampform om tre ugers tid.

Den 33-årige Alonso når dermed ikke at få den store indflydelse på holdet i denne sæson, som sandsynligvis bliver hans sidste for Barca. Catalanerne ser ikke ud til at tilbyde spanieren en kontraktforlængelse, når den nuværende aftale udløber til sommer, og han forlader derfor klubben på en fri transfer.

Det faktum har Atlético Madrid ifølge avisen Sport tænkt sig at udnytte. Madrilenerne er tidligere blevet meldt interesseret i Alonso, og da de ser ud til at miste både Axel Witsel og Mario Hermoso, leder Diego Simeone efter flere defensive muligheder.

Alonso ser dermed ud til at tage samme tur som hans tidligere holdkammerat i Chelsea, Cesar Azpilicueta, der i sidste sæson tilsluttede sig Atlético Madrid. Hvad angår Barca, får Alonsos beslutning ingen betydning, og catalanerne har angiveligt allerede hans afløser klar i den udlejede Álex Valle, der forventes at få chancen på førsteholdet til næste sæson.



.:FORSIDE:.