fbpx

Martínez tilbage på landsholdet - Balde er udeladt

Anders Lang Jensen - 11.11.23

// Alejandro Balde // Iñigo Martínez

Fredag udtog Spaniens landstræner Luis de la Fuente sin trup til kampene mod Cypern og Georgien. Her vender Iñigo Martínez tilbage på landsholdet, mens Alejandro Balde noget overraskende er blevet forbigået.

Som vanligt er Barca solidt repræsenteret på det spanske landshold, og det bliver også tilfældet i den kommende landsholdsperiode. Truppen er på plads, men en række overraskelser er at spore fra De la Fuentes mandskab.

Artiklen fortsætter under annoncen


Iñigo Martínez er tilbage efter en lang periode væk fra holdet, som følge af en række gode kampe for Barca. Derudover er Gavi, Ferran Torres og Lamine Yamal blandt de udtagne Barca-spillere. Dermed er Pedri ikke med, men det var også forventningen efter midtbanespillerens lange skadespause.

Til gengæld er overraskelsen, at Alejandro Balde ikke er blandt de udtagne spillere for Luis de la Fuente i denne omgang. Balde har ellers spillet sig ind som fast mand på venstrebacken for Spanien, men i stedet er at den tidligere La Masia-spiller Alejandro Grimaldo med i truppen.

Spanien skal ud i de sidste to EM-kvalifikationskampe mod først Cypern på udebane og derefter Georgien på hjemmebane på Estadio José Zorila i Valladolid.

martinez12

 

.:FORSIDE:.