fbpx
Annonce

Matuidi: 'Griezmann har stadig flere gode år tilbage'

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.10.20

© Getty Images
// Antoine Griezmann // Matuidi

Selvom Antoine Griezmann har været i Barca i over et år nu, så har han stadig svært ved at tilpasse sig til Barcas spil. På trods af det mener hans landsholdskammerat Blaise Matuidi, at Griezmann nok skal vise sit bedste.

'Griezmann er stadig ung. Han er i en af de største klubber i verden. Han bliver nødt til at komme igennem denne lille svære periode han går igennem i Barca. Han har stadig flere gode år tilbage i klubben, da han har en lang kontrakt' sagde Matuidi om Griezmann ifølge den catalanske avis El Mundo Deportivo.

Matuidi spiller nu for Inter Miami i USA og her er Griezmann meget velkommen ifølge franskmanden. 'Jeg ved ikke hvad fremtiden bringer, men hvis han en dag vil komme herover, så er han selvfølgelig mere end velkommen til det' indbød han.

Griezmann har aldrig skjult sin kærlighed for USA. Det er da også et velkendt faktum, at han er stor fan af NBA og at han rejser til Miami, når han kan. Derfor er det meget sandsynligt, at Griezmann slutter karrieren i USA, men der går nok nogle år før det sker.

.:FORSIDE:.