fbpx

Medie: Barca har sendt ny Nike-aftale til La Liga!

FCBARCELONA.DK - 27.08.24

// Nike

Den nye og særdeles omdiskuterede sponsoraftale med Nike har indtil videre ladet vente på sig, men nu tyder alt på, at aftalen er lige om hjørnet. Barca skulle mandag have sendt aftalen til godkendelse hos La Liga.

I flere måneder har der været skrevet op og ned om den nye og stærkt indbringende sponsoraftale med Nike, som skulle sikre klubbens økonomi. Aftalen, som skulle redde sommerens transfervindue, er indtil videre udeblevet, men det ser der nu ud til at blive lavet om på.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mandag aften kunne mediet Jijantes afsløre, at Barca mandag sendte Nike-aftalen til La Liga for at få den godkendt. Denne nye aftale med Nike skulle give Barca en kæmpe økonomisk indsprøjtning, som betyder, at catalanerne igen vil agere under den såkaldte 1:1 regel på transfermarkedet.

Ifølge lokale medier vil Nike i den nye aftale betale 90 millioner euro per sæson, men derudover også betale en øjeblikkelig engansbetaling på 120 millioner euro for at have indgået den nye aftale.

Ifølge avisen Mundo Deportivo vil aftalen med Nike betyde, at Barca i de resterende dage af sommerens transfervindue, som slutter den 1. september, vil kunne købe en spiller fra øverste hylde.

.:FORSIDE:.