fbpx

Medie: City lokker Eric García med en større rolle

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.07.20

© Getty Images
// Eric Garcia

Barca er meget interesseret i at hente deres tidligere La Masia-spiller, Eric García, tilbage denne sommer, men Manchester City er ikke meget for at miste stortalentet, så derfor lokker de med en større rolle på førsteholdet.

Eric García er ved at få et mindre gennembrud på førsteholdet hos Manchester City i denne sæson. Ti kampe er det hidtil blevet til. Det tal ser Manchester City gerne stige, da de er ivrige efter at beholde den unge catalaner.

Manchester City er klar over Barcas interesse i Eric García, så derfor lokker de nu forsvarsspilleren med en større rolle på førsteholdet. Det melder den madrilenske radiostation Cadena SER.

En større rolle i Manchester City er ikke det eneste, som englænderne lokker med. De skulle angiveligt også have tilbudt den 20-årige catalaner en lønforhøjelse fra £12.000 om ugen til £40.000 om ugen. Det svarer ca. til en stigning fra seks mio. kroner til 20 mio. kr. i løn om året.

Barca har meddelt Manchester City deres interesse for Eric García, men de har endnu ikke indledt forhandlinger med englænderne. Det vil Barca vente med til efter sæsonen er slut.

Eric García har kontraktudløb med Manchester City næste år, så han kan hentes for ca. 75 mio. kr. denne sommer. Catalaneren siges også, at han vil hjem til Barca, så catalanerne har de gode kort på hånden.

.:FORSIDE:.