fbpx

Medie: Todibo vil ikke væk i januar

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.12.19

© Getty Images
// Todibo

I de seneste uger er Jean-Clair Todibo blevet rygtet væk fra Barca, da han ikke spiller nok, men nu melder et fransk medie, at den unge forsvarsspiller ikke vil væk fra den catalanske storklub i det kommende transfervindue.

Todibo trækker interesse til sig fra flere klubber rundt omkring i Europa, men efter hans fine præstation mod Inter i Champions League tidligere på ugen skulle han nu have besluttet sig for at blive i Barca. Det melder det fra franske medie Le10Sport.

Barca forhandler ellers med AC Milan om en handel i den kommende måned, der angiveligt har budt otte mio. euro på forsvarsspilleren, men Todibo har meddelt Barca, at han vil blive i klubben. Andre klubber som Leverkusen, Watford og Southampton har også Todibo i søgelyset.

Catalanerne kigger på de tilbud de har på franskmanden, men de vil kun sælge Todibo, hvis de får en tilbagekøbsklausul. I mellemtiden har Todibo altså besluttet at blive i Barca, da han tøver med at skifte halvvejs gennem sæsonen, selvom det ikke er blevet til meget spilletid.

.:FORSIDE:.