fbpx

Medier: Dani Olmo er blevet indskrevet

FCBARCELONA.DK - 26.08.24

// Dani Olmo

Mandag aften meddeler adskillige catalanske og spanske medier, at Dani Olmo nu endelig er blevet indskrevet i La Liga. Det betyder, at Olmo kan spille i tirsdagens udekamp mod Rayo Vallecano.

Det er blandt andet aviserne Sport og Mundo Deportivo, samt andre medier som Cadena SER og RAC1, som i stor enighed kan meddele, at Dani Olmo netop er blevet indskrevet i La Liga.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den direkte årsag til, at La Liga har godkendt registreringen af Dani Olmo, skulle være den langvarige skade, som danske Andreas Christensen har pådraget sig og som holder ham ude i flere måneder. Ifølge de spanske regler kan klubber, som har mistet en spiller til en langvarig skade, bruge lønkronerne et andet sted.

Ifølge medierne er Dani Olmo indledningsvis blevet indskrevet frem til den 31. december, hvor man igen vil skulle gøre en status over Barcas lønbudget. Det betyder, at Olmo nu er til disposition for Hansi Flick og Barca tirsdag aften i udekampen mod Rayo Vallecano.

Indskrivningen af Dani Olmo er endnu ikke officielt bekræftet af La Liga og Olmo fremgår heller ikke på ligaens hjemmeside endnu. Det sker dog angiveligt meget snart.

.:FORSIDE:.