fbpx

Messi hylder Iker Casillas efter karrierestop

FCBARCELONA.DK - 05.08.20

© Getty Images
// El Clásico

Tirsdag annoncerede den spanske målmand Iker Casillas, at han har besluttet at stoppe karrieren. Denne onsdag er Lionel Messi ude med flotte ord om den tidligere rival fra Real Madrid.

I en lang årrække stod Lionel Messi og Iker Casillas overfor hinanden som modstandere, når Barca og Real Madrid kæmpede om sejren i El Clásico. På trods af den store rivalisering var der dog altid tale om gensidig respekt mellem de to spillere.

'I dag stopper Iker Casillas karrieren, men han har allerede for lang tid siden skrevet sig ind i historien. Ikke kun for at have været et forbillede i ligaen, men også for sit høje niveau på landsholdet, hvor han vandt alt' udtaler Messi til avisen AS.

'Han var en spektakulær målmand og sandheden er, at han var meget vanskelig at have som modstander. Når jeg ser tilbage synes jeg, at vi havde en flot rivalisering, hvor vi pressede hinanden op på et højere niveau når vi mødte hinanden' siger Messi til slut.

Tirsdag annoncerede Iker Casillas, at han efter et års pause har besluttet at lægge støvlerne på hylden. Den spanske keeper faldt den 1. maj sidste år om under en træning med et hjerteanfald og blev efterfølgende akut opereret. Senere genoptog han træningen i FC Porto, men kom aldrig i kamp igen.

.:FORSIDE:.