fbpx

Messi og Griezmann har ikke fundet sammen

FCBARCELONA.DK - 07.11.19

© Getty Images
// Antoine Griezmann // Slavia Prag

Tirsdag skuffede Barca endnu engang i denne sæson, da man hjemme spillede 0-0 mod Slavia Prag. Her virkede Griezmann igen som et fremmedlegeme i angrebet, hvor sammenspillet med Messi var ikke-eksisterende.

I sommer var der ellers store forhåbninger om, at Griezmann ville træde ind i det catalanske Barca-angreb og finde sammen med Messi og Suárez. Sådan er det dog bestemt ikke gået.

Tirsdag fik franskmanden igen chancen i angrebet og det var sammen med Messi og Dembélé, da Suárez var skadet. Her glædede de mange tilhængere til at se et godt sammenspil mellem argentineren og franskmanden, men skuffelsen endte med at blive stor.

Messi spillede gennem hele kampen kun bolden tre gange til Griezmann, mens den franske angriber kun afleverede en enkelt gang til Messi. En bekymrende statistik, som for alvor sætter tal på Barcas haltende spil i offensiven, samt Griezmanns tvivlsomme start i den blå-røde trøje.

Griezmann får igen chancen for at finde sammen med Messi og forhåbentlig genfinde en del af sin gamle topform, når Barca på lørdag tager imod Celta de Vigo i ligaen.

.:FORSIDE:.