fbpx

Mika Faye træner ikke længere med førsteholdet

Peter Vyff - 16.08.24

 


Rygterne om et snarligt sommer-exit for Mika Faye tager som dagene går til i styrke. Og efter gårsdagens nyhed om, at han ikke længere træner med førsteholdet, tyder meget nu på, at han snart  tager afsked med Barca.

Ledelsen kan snart ane transfervinduets afslutning, og man er derfor hårdt presset for at få ryddet op i spillertruppen. Catalanerne står nemlig med en alt for bred trup, især i midterforsvaret, og derfor skal der sælges ud, også med tanke på at få råd til flere forstærkninger.

Barca skulle derfor have besluttet sig for at sælge Mika Faye, som på trods af hans enorme potentiale, ikke kan findes plads til på førsteholdet i øjeblikket. Senegaleseren er derfor blevet sat til salg, og han skulle allerede have tiltrukket sig interesse fra Rennes, Inter og Besiktas.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og i takt med den stigende interesse, tegner der sig også et billede af, at Faye kan forlade Barca indenfor de kommende dage. Det stemmer godt med meldingen fra avisen Sport, der i går kunne fortælle, at forsvarsspilleren ikke længere træner med førsteholdet.

Landsholdsspilleren har ellers været en fast del af førsteholdet siden starten af sæsonen, og imens flere unge talenter fortsat træner med, er han nu nede at finde hos reserverne. Alle tegn peger derfor mod et snarligt exit for Faye, selvom det endnu er uvist, hvor han ender henne.

Catalanerne skulle have prissat Faye til 15 mio. euro, samt er det også ønsket, at man kan få inkluderet en videresalgs- eller tilbagekøbsoption i aftalen.

// Mikayil Faye
.:FORSIDE:.