fbpx

Mystikken om Dembélés skifte stiger dag for dag

Simon Arun Vrábel - 07.08.23

// Ousmane Dembélé

Det er nu en uge siden, at Ousmane Dembélé blev meldt på vej til Paris Saint-Germain, men alligevel er franskmanden forsat at finde i Barca, hvilket skaber mystik omkring skiftet, som ellers virkede helt ligetil.

Man fristes næsten til at sige, at intet sommertransfervindue forløber uden fokus på Ousmane Dembélé, for endnu engang har den ellers talentfulde angriber bragt sig selv i fokus for andet end sine præstationer på banen. Et ellers komplikationsfrit skifte har nu taget over en uge, hvilket skaber mystik og forundring i den catalanske presse.

Med den forventelige afgang af Kylian Mbáppe i PSG ønskede den franske hovedstadsklub at finde en ny stjerneangriber til den i forvejen fyldte franske trup, som nu ledes af Luis Enrique. Her faldt valget på Barca-angriberen Ousmane Dembélé, og den catalanske presse kunne i de sidste dage af juli fortælle, at franskmændene agtede at indløse angriberens frikøbsklausul på 50 millioner euro.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Efterfølgende fulgte et par dage hvor diskussionen imellem angriberens lejr, PSG og Barca angiveligt gik på, hvordan de 50 millioner skulle fordeles, men alle parterne var tilsyneladende forsat opsatte på at få skiftet gennemført. I torsdags blev Dembélé endda spottet i lufthavnen på vej til Paris for at lukke aftalen og gennemføre det obligatoriske lægetjek, men hverken PSG eller Barca har endnu bekræftet skiftet.

Det vækker undren, hvad der tager så lang tid, og i mellemtiden har Xavi genoptaget træningen, som Dembélé nu er en del af. Tirsdag aften spilles Gamper-opgøret, som franskmanden helt skørt også kan blive en del af, hvis PSG og Barca endnu ikke har fået lukket aftalen. Spørgsmålet som går igen er, hvad de to klubber mangler at blive enige om.

I Barca holder man fast i, at Dembélé er Barca-spiller indtil franskmanden er købt fri af PSG, og indtil da vil han blive tvunget til at træne under Xavis ledelse. Situationen er dog langt fra holdbar, og den franske angriber virker da heller ikke just populær i den catalanske hovedstad. Omvendt er både spilleren og PSG helt tavse omkring situationen og det er mystisk.

.:FORSIDE:.