fbpx

Nike har endnu ikke udebanetrøjerne klar

FCBARCELONA.DK - 27.08.24

 


Barca har spillet sine to første officielle kampe denne sæson, men endnu har der ikke været officielle præsentationer af holdets nye udebanetrøjer. Det er Nike der ikke har kunne levere trøjerne og det kan give klubben problemer.

Barca har altid tre forskellige trøjer de kan spille i, men indtil nu er det kun førstetrøjen man kender designet af. Den er inspireret af den trøje som klubben brugte ved stiftelsen i 1899, hvor den er opdelt i en rød og blå halvdel.

Anden- og tredjetrøjen plejer altid at være klar inden sæsonstarten, men Barca har endnu ikke modtaget noget fra Nike og officielt kender man ikke designet af dem. Der er dog leaket fotos af dem. Andentrøjen bliver sort og tredjetrøjen med et lysegrønt design.

Artiklen fortsætter under annoncen


Da Barca mødte Valencia i forrige weekend, kunne de ikke benytte førstetrøjen grundet Valencias mørke bukser. Derfor ville det være oplagt at spille i den lysegrønne dragt, men i stedet måtte holdet trække i den gule senyera-spilledragt fra sidste sæson.

Der er ingen meldinger om, hvad årsagen til forsinkelsen af trøjerne er.

I aften skal Barca på besøg hos Rayo Vallecano, der spiller i hvidt med en rød stribe. Her kan Barca heldigvis bruge førstetrøjen, akkurat som i næste weekend, hvor de får besøg af Real Valladolid. Herefter følger sæsonens første landskampspause og det giver Nike nogle uger til at få trøjerne leveret.

udetroje24254F

// Nike
.:FORSIDE:.