fbpx
Annonce

Nu prioriteres kontraktforlængelser over spillerkøb

Simon Arun Vrábel - 03.02.23

// Ousmane Dembélé // Ronald Araujo // Alejandro Balde // Gavi // Marcos Alonso

De seneste mange komplikationer omkring forlængelser af kontrakter og indskrivning af spillere har nu gjort, at Barca nu vælger at prioritere at forlænge kontrakterne med en lang række spillere, frem for at fokusere på spillerkøb.

Først var det Alejandro Balde, så Ronald Araújo og seneste modsatte La Liga sig først forlængelsen af Marcos Alonso og derefter Gavis nye kontrakt som førsteholdsspiller. Årsagen har været, at økonomien i klubben forsat er så stram, at man balancerer på et knivsæg, for at kunne skabe plads til alle lønninger.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I den kommende tid vil man gerne forlænge kontrakten med Balde yderligere, imens Sergi Roberto også står foran kontraktudløb. Derudover er der to helt afgørende dialoger som man skal have med Sergio Busquets og Dembélé, for at afgøre deres fremtid. Hvis deres kontrakter forlænges kan der være tale om betydelige summer som klubben skal finde og retfærdiggøre overfor La Liga.

Avisen Sport fortæller, at man derfor i de kommende måneder udelukkende vil have fokus på de mange kontraktforlængelser som står for døren, da man forventer at det bliver en mere krævende opgave end først antaget.

Sergio Busquets og Sergi Roberto har begge kontraktudløb til sommer, mens Balde og Dembélé har kontrakter som står til udløb i 2024. Ronald Araújo fik sin kontrakt forlænget til 2026 men denne er endnu ikke blevet godkendt af La Liga..:FORSIDE:.