fbpx

Ødegaard før Barca-kamp: 'De ville have mig'

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.12.19

© Getty Images
// Real Sociedad // Ødegaard

For nogle år tilbage slog den dengang 16-årige Martin Ødegaard igennem hos Strømgodset, hvilket fik mange af de største klubber i Europa til at jagte ham. Barca var en af dem og i dag bekræfter nordmanden den catalanske interesse.

Når Real Sociedad i morgen tager imod Barca, står Martin Ødegaard for første gang overfor catalanerne, siden de forsøgte at hente ham i 2015, men Barca lykkedes ikke med at hente ham. 'Der var mange klubber, der ringede til min far, og ja, han rejste til Barcelona én gang, men i sidste ende var det ikke det rigtige for mig' fortæller Ødegaard til den baskiske avis Noticias de Gipuzkoa.

Ødegaard mener selv, at hans måde at spille på passer godt til den catalanske spillestil. 'Jeg tror min form for fodbold ville passe til Barcelona, men det er også tilfældet med Real Madrid. De vil vinde og spille offensivt. Jeg kan godt lide spansk fodbold, hvor alle hold er stærke' sagde han videre.

Den norske fodboldstjerne glæder sig til at møde Messi i kamp. 'Cristiano og Messi er de bedste spillere, så det bliver specielt at spille mod Barcelona. Jeg kan godt lide Messis stil og jeg kan lære meget fra ham, fordi han er på et helt andet niveau, men jeg vil ikke sammenligne mig med ham' sagde han.

Om kampen mod Barca kom Ødegaard også med en kommentar. 'Barca spiller rigtig godt nu, men jeg tror på vi kan slå dem. Mod Real Madrid og Atlético spillede vi rigtig godt. Vi vil spille en god kamp og skabe problemer for dem' afsluttede han.

I stedet for at skifte til Barca i 2015 valgte den nu 20-årige nordmand at skifte til Barcas ærkerivaler fra Real Madrid. Nu spiller han på lån fra madrilenerne hos onsdagens modstander Real Sociedad.

.:FORSIDE:.