fbpx

Officielt: Dato og klokkeslæt fastsat for El Clásico

FCBARCELONA.DK - 26.09.22

// El Clásico

Mandag eftermiddag offentliggjorde den spanske liga datoer og tidspunkter for kampene i. 9. spillerunde. Her skal El Clásico mellem Barca og Real Madrid spilles på Bernabeu i Madrid, som bliver en eftermiddagsforestilling.

Der er lagt op til en særdeles spændende første officiel El Clásico i denne sæson, hvor Barca og Real Madrid skal mødes i en direkte duel om førstepladsen i den spanske liga. De to ærkerivaler topper tabellen med madrilenerne øverst med madrilenerne med 18 point og Barca med 16 point.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Mandag kunne La Liga så offentliggøre, at den kommende El Clásico på Santiago Bernabeu i Madrid spilles søndag den 16. oktober klokken 16.15. I midtugen forinden spiller Barca Champions League hjemme mod Inter, mens Real Madrid på udebane møder Shakhtar Donetsk.

Barca har som bekendt fået en flot start på sæsonen og det bliver bliver spændende at se, om catalaneren kan lave samme magtdemonstration som i sidste sæson, hvor man på magisk vis vandt med hele 0-4 på Bernabeu. En sejr til Barca vil betyde, at man overtager førstepladsen, mens en sejr til Real Madrid vil betyde, at madrilenerne øger forspringet til fem point.

El Clásico sendes på dansk tv på enten TV2 Sport X, men kan også blive flyttet over på hovedkanalen TV2.

.:FORSIDE:.