fbpx

Pablo Torre får kritik for festligt foto

FCBARCELONA.DK - 13.06.23

// Pablo Torre

Et foto fra en populært distotek på festøen Ibiza, her hvor en lang og opslidende sæson er slut, burde ikke skabe de store overskrifter. Det er dog alligevel sket for Pablo Torre, der får massiv kritik for sit foto.

Se godt på fotoet nedenfor. Det er tilsyneladende ganske uskyldigt, hvor Pablo Torre hygger sig med sine venner og holdkammerater fra Barca, Ferran Torres og Eric García. De er sammen taget til Ibiza for holde lidt tiltrængt ferien og søndag aften blev brugt på det velbesøgte diskotek Ushuvaia.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ingen har noget imod selve fotoet, men det er tidpunktet hvor Torre lagde det ud på de sociale medier, der giver anledning til kritik og beskyldninger om manglende situationsfornemmelse.

Det blev nemlig lagt op blot 10 minutter efter at Barcas andethold, Barca Atlétic, havde tabt til Real Madrid Castilla og dermed var røget ud af oprykningsspillet. Det skete på en scoring af Real Madrid Castilla i dommerens tillægstid.

Pablo Torre har reelt kontrakt som andenholdsspiller, selvom han har tilbragt det meste af sæsonen med førsteholdet. Han har dog spillet tre kampe for Barca Atlétic denne sæson.

Alligevel er det tydeligt, at Pablo Torre ikke har været synderligt interesseret i hvordan det gik med Barca Atlétic. Han ville hellere feste end at følge kampen, for derefter at sende et foto ud på de sociale medier hvor han smiler, få minutter efter Barca Atlétic havde oplevet den kæmpe store skuffelse.

Man kan ikke klandre Pablo Torre for ikke at hjælpe Barca Atlétic i den vigtige kamp, for det er træner Rafa Márquez' beslutning, men mange mener at Pablo Torre burde have vist sine holdkammerater mere respekt på en svær aften..:FORSIDE:.