fbpx

Puyol: 'Som culé ønskede jeg ikke at Messi rejste'

FCBARCELONA.DK - 12.10.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Carles Puyol

Barca-legenden Carles Puyol er glad for at Messi valgte at blive i Barca, selvom det var mod argentinerens vije. Den tidligere Barca-kaptajn håber også, at det bliver til endnu flere år med Messi i klubben.

Det er den italienske avis Gazzetta dello Sport, der har fanget Puyol til en kommentar om Messis ønske om at forlade Barca og om beslutningen om at blive.

'Som culé ønskede jeg ikke at Messi rejste, men sådan er fodbold. Til sidst besluttede han sig for at blive. Han udtalte for nyligt, at han er motiveret, så vi håber at han fortsætter hos os i mange år. Han betyder enormt meget for ligaen, for han er blandt verdens bedste' kom det fra ham.

Puyol blev spurgt, om han selv på et tidspunkt overvejede at stoppe i Barca. 'Man er altid nysgerrig for at skifte, men der er mange ting som man skal forholde sig til. Jeg havde æren af at spille for Barca og omstændighederne var favorable, for klubben regnede altid med mig. I 2014 havde jeg problemer med knæet og gav op, men jeg spillede 15 år på førsteholdet' svarede han.

Om halvanden uge spilles der El Clásico på Camp Nou og i den anledning blev Puyol spurgt, hvilken Clásico han specielt husker tillbage på med glæde. 'Jeg debuterede i en Clásico på Camp Nou der endte 2-2, men hvis jeg skal vælge én, bliver det 2-6 kampen på Bernabéu. Det var vores første år med Pep Guardiola. Der manglede tre runder og vi mangede kun fire point, så at vinde den kamp, blev afgørende' afsluttede han.

.:FORSIDE:.