fbpx

Quique Setién sendte signal til bænket Arthur

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.06.20

© Getty Images
// Arthur // Mallorca

De seneste uger har der været mange skriverier om Arthur Melo og hans fremtid i Barca. Efter sigende skulle Barca være klar til at sælge brasilianeren og det fik man måske et signal om i kampen mod Mallorca.

Efter Quique Setiéns ankomst til Barca er det ikke meget spilletid Arthur Melo har fået fra start for Barca. Heller ikke i lørdagens kamp mod Mallorca fik han spilletid fra start og det var måske et signal til Arthur om hans fremtid i klubben.

Arthur var bænket fra start mod Mallorca lige som så ofte før under Setién. Han blev skiftet ind til de sidste 20 minutter af kampen som den fjerde spiller. Rakitic var endda kommet ind før ham ved pausen, så det sender et signal til Arthur om hvilken rækkefølge han står i til kampen om spilletid. Havde det ikke været for Setiéns fem indskiftningsmuligheder, så var han nok ikke kommet i aktion mod Mallorca.

Arthus fremtid er da også oppe i luften for tiden, men den 23-årige brasilianer vil ikke forlade Barca. Fortsætter han med at blive bænket, så kommer han måske på andre tanker. Det er ingen hemmelighed, at Juventus er meget interesseret i at hente Arthur og de forsøger stadig at overbevise midtbanespilleren om et skifte til Torino.

Næste kamp er på tirsdag hjemme mod Leganés. Her vil man få endnu et fingerpeg om hvad Setién tænker om Arthurs rolle på holdet.

.:FORSIDE:.