fbpx

Real Madrid kom for sent til at hente Ronald Araujo

FCBARCELONA.DK - 12.10.20

© Getty Images
// Ronald Araujo

Ronald Araujo har fået en fin start på sæson meden en godkendt indsats mod Sevilla for en uge siden. Nu viser det sig, at Barca hentede forsvarsspilleren for næsen af Real Madrid, der også var meget interesseret.

Den blot 21-årige Araujo hjalp førsteholdet ved flere lejligheder i sidste sæson og gjorde det så godt, at han i denne sæson er blevet del af førsteholdet, hvor han er blevet tildelt trøje nr. 4.

I fraværet af Lenglet og Umtiti i søndags, spillede Araujo hele kampen mod Sevilla og her ydede han en solid indsats, så der er tilfredshed i Barcelona med den unge defensiv-spiller fra Uruguay. Araujo spillede også hele anden halvleg mod Celta, efter at Lenglet var blevet udvist.

Da Araujo stadig spillede i sydamerikansk fodbold, var Málaga ude efter ham, men det var Barcas sportschef Ramon Planes der var mest ihærdig. Dengang arbejdede Planes som sportschef for Getafe.

Kontakten til Araujo fortsatte efter at Ramon Planes fik jobbet som assistent for Barcas sportschef Eric Abidal, der forlod klubben inden denne sæson. Planes fik overbevist Ronald Araujo om, at Barca B var det bedste sted at indlede en karriere i Europa.

Sådan blev det, men en uge inden at alt var aftalt på plads, kontaktede Real Madrid Araujos repræsentant for at melde sin interesse. Her var svaret dog, at Araujo var på vej til Barcelona og det blev der ikke lavet om på.

Lige siden har Araujo arbejdet hårdt for at overbevise sin nye klub om sine kvaliteter og det er lykkes fint. Det er sket uden at gøre det store væsen af sig udenfor banen, mens han på banen løser de opgaver der bliver udstukket.

De gode præstationer har allerede nu givet en plads i førsteholdstruppen, hvor det må forventes at det bliver til en del minutter til Araujo hen over sæsonen, ikke mindst fordi Samuel Umtiti har været skrøbelig de seneste par år med mange skadespauser.

.:FORSIDE:.