fbpx

Romano: Dembélé og PSG enige om femårig aftale

Peter Vyff - 31.07.23

// Ousmane Dembélé

Barca mister muligvis Ousmane Dembélé, der nærmer sig et skifte til Paris Saint-Germain, der i dag ventes at betale frikøbsklausulen på 50 mio. euro. Kantspilleren underskriver angiveligt en femårig aftale.

Rygterne om Paris' interesse i Ousmane Dembélé har taget til i løbet af den sidste uges tid, og nu tyder alt på at franskmanden snart er fortid på Camp Nou. Moussa Sissoko, der agerer som landsholdsspillerens agent, skulle allerede have taget kontakt til La Liga for at informere dem om skiftet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


PSG står angiveligt klar til at indløse kantspillerens frikøbsklausul på 50 mio. euro, hvoraf Sissoko står til at modtage halvdelen af beløbet. Og Dembélé skulle ifølge transferjournalisten Romano allerede have accepteret skiftet og en femårig aftale, samt endda have informeret flere af hans holdkammerater omkring situationen, hvilket har efterladt en trist stemning i omklædningsrummet.

Den 26-årige landsholdsspiller har ellers hele tiden fastholdt sit ønske om at blive på Camp Nou, men efter han tidligere på måneden fik afslået sin anmodning om en lønforhøjelse på 6 mio. euro om året, har han nu skiftet mening. Det skriver nyhedsmediet COPE.

Barca har eftersigende tænkt sig at klage til UEFA, og kræve at PSG overholder reglerne for Financial Fair Play, samt bede franskmændene om at vise, hvorfra de egentlig får deres penge. Hele situationen er dog fortsat en rodet sag, og hvis Dembélés skifte skal gå igennem, så har Sissiko og pariserne travlt.

Landsholdsspillerens midlertidligere frikøbsklausul stiger nemlig imorgen til det oprindelige beløb på 100 mio. euro, hvilket betyder at PSG og Sissoko har travlt med at få skiftet kørt igennem. Og selvom det efterlader Barca i en skidt situation, da Xavi har regnet med den franske angriber som en af sine nøglespillere.



.:FORSIDE:.