fbpx

Ronald Araujo fik vist sig fint frem i forsvaret

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.06.20

© Getty Images
// Ronald Araujo // Mallorca

Ronald Araujo fra Barca B startede noget overraskende inde i kampen mod Mallorca i stedet for Samuel Umtiti, som ellers var forventet i startopstillingen, men den unge uruguayaner fik vist sig fint frem for Barca.

Araujo var med fra start i gårsdagens sejr over Mallorca og forsvarsspilleren spillede alle 90 minutter for catalanerne. Her leverede han en fin indsats. Det var ikke meget, at Araujo blev sat på prøve, da Mallorca ikke for alvor blev farlige i løbet af kampen. Kun enkelte gange blev han udfordret af Mallorcas Takefuso Kubo, men udover det, løste Araujo opgaven fint for Barca, hvor han gik godt med i det opbyggende spil.

Det var en overraskelse, at Araujo fik chancen fra start i stedet for Umtiti, men uruguayaneren må have gjort det godt ved træningen. Dertil har Umtitis fysiske tilstand måske også spillet ind for Quique Setiíen, da han skulle sætte startopstillingen.

Araujo tilhører normalt Barca B, men lige siden Barca udlejede Todibo i januar, har Araujo trænet med og været en del af førsteholdet. Han fik også nogle kampe for førsteholdet i efteråret sidste år.

Planen med Araujo er at rykke ham op på førsteholdet og hvis han forstætter sit gode spil som mod Mallorca, så vil det helt sikkert ske.

.:FORSIDE:.