fbpx
Annonce

Ronald Araújo: 'Vi skal fortsætte med at kæmpe'

Peter Vyff - 23.04.24

 


Barca måtte med al sandsynlighed se Real Madrid snuppe mesterskabet, da det blev til et nederlag på Santiago Bernabéu. Catalanerne skal dog blive ved med at kæmpe, hvilket Ronald Araújo understregede efter kampen.

Efter en spændende kamp med flere store chancer og flotte mål, måtte Barca se sig besejret i overtiden, da Jude Bellingham passede Marc-André ter Stegen i målet. Real Madrid udbyggede med sejren forspringet til 11 point i La Liga, og med 6 kampe tilbage i sæsonen, er mesterskabet så godt som afgjort.

Catalanerne er dog fortsat med i kampen om andenpladsen, og efter Gironas sejr i lørdags, er der nu kun to point imellem de to catalanske klubber. Barca har derfor stadig meget at spille for, hvilket Ronald Araújo også lagde vægt på kort efter nederlaget til ærkerivalerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi skal fortsætte med at kæmpe og sikre os andenpladsen i La Liga. Det giver os adgang til den spanske Super Cup, og det er vigtigt for os' sagde Araújo. der også kom ind på sin egen situation. 'Det har været en trist uge, men jeg er stærkt mentalt. Det er noget jeg har arbejdet hårdt på, og det er man nødt til i denne klub' lød det fra ham.

Søndagens kamp bød også på flere kontroversielle dommerkendelser, og muligvis et forkert underkendt mål i første halvleg til Barca. Araújo følte dog ikke trang til at kaste dommeren under bussen, selvom han dog stillede spørgsmålstegn til den manglende målteknologi.

'Vi skal ikke bruge dommeren som undskyldning i denne kamp. Det er småting som gik os imod, og skylden er på os spillere, der fejlede igen' forklarede Barca-kaptajnen. 'Vi spiller i én af de bedste ligaer i verden, og det er latterligt, at vi ikke har målteknologi' sagde han.

Uruguayaneren sluttede dermed en særdeles hård uge af, hvor det også blev til et rødt kort i kampen mod Paris Saint-Germain. Udvisningen førte til en del kritik, også fra holdkammeraten Ilkay Gündogan, men luften er dog ifølge Araújo nu renset imellem de to.

'Jeg har talt med Gündogan omkring situationen. Han undskyldte over for mig, og der er intet der' afsluttede anføreren.

araujo77F

// Ronald Araujo
.:FORSIDE:.