fbpx

Ronaldinho: 'Jeg troede vores pas var lovlige'

FCBARCELONA.DK - 27.04.20

© Getty Images
// Ronaldinho

Ronaldinho har givet sit første interview siden sin anholdelse i Paraguay for at være i besiddelse af et falsk pas. Han forsikrer om, at han ikke anede at han gjorde noget forkert og at hele situationen er kommet bag på ham.

Efter et måned i et paraguyansk fængsel, sidder Ronaldinho nu i husarrest på lukushotellet Hotel Palmaroga i Paraguays hovedstad Asunción. Her har han givet interview til magasinet ABC Color, hvor han giver sin version af sagen.

'Vi blev fuldstændig overrasket da vi fik at vide, at vores dokumenter ikke var lovlige. Lige siden har det været vores intention at samarbejde med retten, for at klarlægge hvordan det hele er foregået fra starten af. Vi har forklaret det hele og fremskaffet alt det som retten har bedt om. Jeg havde aldrig troet, at denne situation kunne opstå. Det har været hårdt' indleder han.

'Jeg kom til Paraguay for at indvie et online casino og for at promovere en bog. Det skete alt sammen gennem de kontakter som min bror håndterer' forklarer han om den skæbnesvangre tur til Paraguay, hvor også hans bror er anholdt.

Om sin måned i fængslet siger Ronaldinho: 'Alle dem som jeg havde mulighed for at møde, modtog mig med stor venlighed. Jeg spillede fodbold, skrev autografer og tog fotos, som det er en del af mit liv. Jeg havde ingen grund til afvise dem, for det er mennesker der oplever en svær tid, ligesom mig'.

'Jeg har som altid min tro og jeg beder altid for, at tingene går godt. Alt det her slutter forhåbentlig inden længe. Hele mit liv har jeg forsøgt at være professionel og gøre folk glade' siger han videre.

Til sidst bliver han spurgt, hvad han glæder sig mest til, når han en dag kan tage hjem. 'Det bliver at give et kys til min mor, der har haft nogle svære dage derhjemme siden Covid-19 pandemien brød ud' afslutter den tidligere Barca-spiller.

.:FORSIDE:.